We've updated our Terms of Use. You can review the changes here.

D​.​I​.​M.

by Nagaarum

/
 • Streaming + Download

  Includes unlimited streaming via the free Bandcamp app, plus high-quality download in MP3, FLAC and more.
  Purchasable with gift card

    €4 EUR  or more

   

 • Compact Disc (CD) + Digital Album

  Released by Endless Winter, GS Productions, Outer Line

  Includes unlimited streaming of D.I.M. via the free Bandcamp app, plus high-quality download in MP3, FLAC and more.
  ships out within 2 days
  edition of 30  8 remaining

    €10 EUR or more 

   

 • Full Digital Discography

  Get all 21 Nagaarum releases available on Bandcamp and save 80%.

  Includes unlimited streaming via the free Bandcamp app, plus high-quality downloads of [Rn]7s2 - Curie - Part 1., [Rn], Covid Diaries, Templom, Apples, Homo Maleficus, ...a mizantrópia és elidegenedés újabb értelmezései... (Split with Astru), Pulzár, and 13 more. , and , .

  Purchasable with gift card

    €16 EUR or more (80% OFF)

   

1.
Rb 04:48
Menyegzőben csúcsosodó, sikerrel járt ütközet. Rablóbanda szárnyaival, íjászezred nyílzáporral, zsák a foltján felfércelve szakadt le a mennyezet. Kékesvörös villongással jajveszékel vesztében. Égi tűzben felrobbanva, tapsviharnak felajzója, hajkoronát hátralökve, tűnik el a semmiben. A nedvesség az ellenség, vagy jóbarát, vagy feleség. Vándorolva csimpaszkodik ebbe-abba, útitársa a sokféleség - sóféleség. Nem bírja a magányát, így ötöt lépve meglódul, hogy megtalálja a párját. Hisz egyértelmű, hogy egy meg hét az nyolc.
2.
Cl 05:24
Nőnemű a szörnyeteg. Sárga színű boszorkánynak a lélegzetben fennakadó, vért vágó és hólyagot húzó, parancsára elfekvő, lövészárkot elhagyó, holnaputánig szenvedő, de tervszerűen elhulló közkatona vagyok. Szakadék mellet él ez a halvany, a biztonságba vágyik ő. Tolvajlásban leli örömét, és eszi ölebét - egy deli keverék. Teszi messzi, beleveszni az elemek harcába. Bele eszi magát a világot alkotó vázanyagoknak az arcába. A gyors rabló, a fosztogató...
3.
C 01:31
4.
As 05:25
Kis mértékben pokolfajzat, miniatűrben orvosság, de nagymértékben függ attól, hogy háromszor vagy ötször vág. Felbosszantva eltűnik, hogy sárgás arccal harapjon, s kit megtalál az máshol ébred, sokkal nagyobb porondon. Mi renyhe semmiségnek tűnt, még tenyereimben tartottam. Mireny heveny hevületével hűlt helyemet találtam. Mire helyette egy másik követ keresgélve elestem, a túlélésre most már végképp megszűnt minden esélyem.
5.
Hg 03:29
Ide-oda cikázik az üvege nem ázik, beszalad a pad alá a gödörbe. Fogamat húzza, kiszakad a csontból, a gyomrom görcsöl, testem gyenge. Nehézfém úgy könnyedén, kétrét hajt a féltekén. Ágyban fekve lábam renyhe, kiürült minden véredény. Mercurius! Mercurius! Láthatóan átható, mily állandó és kitartó. Nem támadja jobbról balról semmiféle kis rabló. Királyoknak hatalma az egyetlen, mely megtöri. Tűz közelében élve a bensőt erő jellemzi. Kis köröket jár az égen, nagy köröket járt a Földön. Felfedeztük nagyon régen, elneveztük őket rögtön.
6.
Ar 05:26
7.
Md 05:57
Nem tudjuk, nem ismerjük, mert nem látjuk, és nem halljuk. Mesterséges létformában, elképzelt valóságában, elneveztük, dédelgetjük, szeretjük, és csodáljuk, mert titkát őrző örök rejtély - fekete lyuk. Százegy lépés, nyolc lóugrás, titkok kertjén kapirgálunk. Emberi gyarlónk tudományt épít, ez a mi álmunk, ez a mi várunk. Szántóföldünk nem ad termést, de mindent tudjunk, meg nem állunk.
8.
Po 03:26
Könnyebb lett most néggyel, lépett arrébb épp kettővel. Eltűnt onnan négy kis tömeg, száznegyven napos lett az öreg. Ólomba öntett.
9.
H 05:17
Legöregebb ő mindnyájuk közt. Legegyszerűbb mindnyájuk közt, és ezen egyszerűségben rejlik a sikere. Minden élet eredője, táplálója, és hajtóereje. Nem csak építőkő, de maga az ősi hő, a melegség ő. A gyulany, a köneny. Ha kell apa, ha kell anya. Az egyensúly, a mérleg nyelve, így lett elrendelve.

about

Release is coming in early Arpil by three labels: Endless Winter, GS Productions, Frozen Light

credits

released March 25, 2016

Nagaarum: vocals, lyrics, all instruments.
Recorded in NGC Studio Veszprém.
Mixing and mastering: Nagaarum

license

all rights reserved

tags

about

Nagaarum Veszprém, Hungary

Nagaarum: guitars, bass, synthesízer and drum programming, jew harp, grunt, caw, vocals

contact / help

Contact Nagaarum

Streaming and
Download help

Redeem code

Report this album or account

Nagaarum recommends:

If you like Nagaarum, you may also like: